Premiere forår 2021 på Dynamo Workspace - nærmere info følger 

Cul De Sac

En selvklæbende koreografisk nycirkus forestilling om storpolitik i hårdknude, forliste forhandlinger og nulsumsspil om verdens begrænsede ressourcer.

At sidde fast er vidunderligt! 
Man må virkelig tage sig tid til at undersøge, hvor man er og genoverveje, hvorfor man var på vej videre. Man må spørge sig selv og hinanden om det at være konstant på vej, er et mål eller et selvmål?

I en velcroscenografi af velcroobjekter, mellem nullermænd og hårknuder, kaster de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten sig ind i en wrestlingmatch af forhandling og fordeling. Omdrejningspunktet er 750 velcroobjekter, der på stilistisk vis udgør både verdens begrænsede ressourcer, men også gruset i maskineriet. Iklædt hver sin velcrodragt har de to sat sig for at skære storpolitik og verdens tilstand ud i krop. Med deres særlige evne til at balancere mellem det alvorlige, naive og latent komiske bliver begreber som dialog, kompromis, vendepunkt, vetoret og forhandlingsstop til fysiske aktioner og fingerfærdige manipulationer. I en verden af velcro, får jonglering en helt ny betydning, når alt klæber til jonglørerne - inklusiv dem selv og hinanden... 
Der er uundgåeligt risiko for, at det hele bogstavelig talt går i hårdknude.

For hvor tæt kan vi være? På hinanden, på omgivelserne? På begyndelsen og på slutningen? Hvornår går vi videre, og hvornår bliver vi forhindrede? Kan vi få de andre med os, eller er det os, der bliver slæbt frem? Og hvordan kan vi leve med det faktum, at både vi og alt andet i verden uundgåeligt hænger sammen, uden at tage ansvar for konsekvenserne af vores (for)handlinger?

Rapid Eye skaber med Cul De Sac en tragikomisk nycirkus forestilling om storpolitiske magtspil, uigennemskuelige regler og forliste aftaler. Med to antihelte i velcrodragter, der forsøger at kulegrave en lodden verden, hvor fnugrullen er blevet væk. 

 

 

Idé & koncept: Samuel Gustavsson
Medvirkende: Samuel Gustavsson, Petter Wadsten
Instruktør: TBC
Koreograf: TBC
Scenograf: Signe Beckmann
Lyd: Mika Forsling 
Lys: Sonja Lea

Co-production med Dynamo Workspace 

Supported by

Statens Kunstfond