Nye projekter og W/hole på din skærm!

Selvom verden har budt os at sidde på vores hænder de sidste mange måneder, har vi alligevel fået kastet nye idéer op i luften og grebet dem, der er kommet beriget retur.

Vi er derfor meget glade for, at Projektstøtteudvalget for Scenekunst og Statens Kunstfond har valgt at tildele os midler til vores kommende forestilling Cul De Sac - en selvklæbende nycirkus forestilling om storpolitik og forhandlinger i hårknude. I en co-produktion med Dynamo Workspace i Odense. Hvilket også er en stor glæde. Mere info om projektet finder du her:

http://rapideye.dk/performance/cul-de-sac

Samtidig er vi så småt gået i gang med at udvikle på et andet forhåbentlig kommende forestillingsprojekt. I den mere uhyggelige ende af skalen. I en co-produktion med Flow Productions i Oulu, Finland. Meget mere kan vi ikke afsløre på nuværendende tidspunkt. Men vi kan godt løfte sløret for, at vi glæder os ekstremt meget til at komme i gang her i juni måned. Og ikke mindst til at dele resultaterne med jer i løbet af de kommende sæsoner

Sidst men ikke mindst havde vi glædet os så uendeligt meget til at spille vores seneste forestiling W/hole i Dansekapellet som en del af dette års internationale showcase på CPH Stage festivalen. Men ja - sådan ville verden det ikke. Og dog - vi får heldigvis, takket være CPH Stages super team og Betty Nansens gæstfrihed, mulighed for at livestreame forestillingen for et branchepublikum fra Edison scenen på Frederiksberg. Og faktisk også for modtagere af CPH Stage's nyhedsbrev. Det sker lørdag d. 30.5 kl. 15.45!! Fang din plads ved skærmen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet HER!

Vi glæder os til at mødes i cyberspace!